Inspiratiedag bij Zorgboerderij de Wettering

Decura staat aan het begin van een nieuw en fris decennia. De opgedane kennis en ervaring in de eerste tien jaar krijgen nu goed vorm. We merken dat we écht vanuit de verbinding voor de kleinschalige zorg werken en dat willen we ook graag uitstralen. Om het 10-jarig bestaan van Decura te vieren met onze huidige collega’s hebben we een enthousiaste inspiratiedag bij Jan en Erika van Zorgboerderij De Wettering in Dreumel georganiseerd.

Klant in beeld: Zorgboerderij de Wettering

Zorgboerderij De Wettering is vanaf het begin al klant bij Decura en stelde speciaal voor Decura hun locatie beschikbaar voor de inspiratiedag. Jan: “Decura heeft ons bijgestaan bij het verkrijgen van een contract met VGZ Zorgkantoren (destijds nog AWBZ). Ook het opstellen van financierings- en businessplannen voor Triodosbank hadden we bij Decura neergelegd om onze droom werkelijkheid te laten worden. We staan voor kwalitatief hoogwaardige en mooie menswaardige zorg. De administratieve lasten en plichten die daarbij horen, besteden we graag aan Decura uit. Zo kunnen we ons volledig bezighouden met de zorg van onze cliënten en draagt Decura bij aan onze droom door die administratieve taken op zich te nemen.”

Samen dromen realiseren

Om het als team ook echt te beleven en niet alleen van mij (Jeroen) te horen, hebben we een inspiratie dag gehad op De Wettering. Tijdens deze dag hebben we ervaren hoe het is om in een droom te geloven en hoe deze te realiseren. Dit hebben we met elkaar beleefd, maar ook begrepen uit de verhalen van Jan en Erika. Het is fijn te weten dat wij ons steentje bijdragen aan mensen zoals Jan en Erika, die hun leven delen met mensen met een zorgvraag.

Tijdens de dag hebben we zelf ook enkele cliënten van De Wettering ontmoet, degene waar we het uiteindelijk allemaal voor doen. Prachtig om te zien hoe de medewerkers van lunchroom “Bij Van Alles ’n Bietje” met een geweldige passie en levenslust hun gasten ontvangen voor de lunch en de meest lekkere hapjes en drankjes verzorgen.

Paardentraining

De dag sloten we af met een teamtraining met paarden, aangeboden door De Wettering voor ons tienjarig bestaan. Paarden zijn geweldige sensitieve dieren die jou als het ware een spiegel voorhouden. Hierdoor krijg je een beter beeld van je persoonlijke kracht, maar ook de krachten die werken in het team. Op een eerlijke en mooie manier gaven de paarden ons dus inzichten in elkaar en de samenwerking onderling.

Al met al kijken we terug op een inspiratievolle dag, waarin we de bedoeling van ons werk binnen Decura tot de essentie hebben gebracht. We hebben met veel plezier en enthousiasme ervaren en ontdekt om met elkaar als team te werken en er voor u als klant, zorgondernemers met een droom, te mogen zijn.

Met grote dank aan Jan en Erika voor hun gastvrijheid deze dag op de Wettering!

 

Jeroen Cremer

Creatief eigenaar

Decura

Bekijk meer!

Inspiratiedag bij Zorgboerderij de Wettering

Inspiratiedag bij Zorgboerderij de Wettering

Decura staat aan het begin van een nieuw en fris decennia. De opgedane kennis en ervaring in de eerste tien…
Dit is Decura!

Dit is Decura!

Dit jaar viert Decura haar 10-jarig bestaan. Dat is een mijlpaal om even bij stil te staan. En tegelijkertijd ook…

Wij staan u te woord!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij kijken graag met u mee!