Maak kennis met Decura

Onze werkwijze.

Decura staat graag voor u klaar! Hoe we dat doen? Dat leest u op deze pagina. Daarnaast stellen we graag ons team voor. Zo weet u precies wie er zorgdraagt voor uw administratie.

Wij kijken altijd achter de horizon

Wij helpen kleinschalige zorginstellingen bij het regelen van hun zaken. Zorgmedewerkers kunnen zich daar richten op datgene waar ze goed in zijn, waar ze blij van worden, waar ze bij kunnen dragen aan het leven van mensen die dat zelf niet meer goed kunnen. Bij de instellingen waarvoor we werken, zorgen onverwachte ‘stormen’, zoals audits, controles of het wegvallen van mensen, ervoor dat er plotseling problemen ontstaan die hen afhouden van het werk waar ze goed in zijn. Decura wil dan meteen een oplossing bieden en helpen, dat zit in ons zorghart.

Samen steeds beter.

Samen met onze collega’s en met vereende krachten zetten we de koers uit voor onze klant. We hebben allemaal hart voor de zorg, hart voor de cliënt. Wij zorgen ervoor dat de zorgmedewerker zijn werk goed kan doen, en niet onnodig bezig is met allerlei administratieve zaken. Samen met de klant zetten we koers richting de stip aan de horizon. We geven onze klanten ruimte om te leren en op het eigen kompas te varen, maar we houden de route nauwlettend in het oog. En heel belangrijk: op een gegeven moment zien we dat de klant op eigen kracht vaart. Maar wij blijven op de achtergrond aanwezig en zijn er als het nodig is! Dat is ruimte geven voor zorgeloos ondernemen! 

Even kennismaken.

Peter Manders

Peter Manders

Beleid, wet- en regelgeving (AVG), BI specialist
Gerard

Gerard Opsteeg

Financiën, beleid wet en regelgeving, BI specialist
Janneke Jansen

Janneke Jansen

Team Zorgadministratie, applicatiebeheer
Fiona Nijmeijer

Fiona Nijmeijer

Controller, applicatiebeheer
Jeroen

Jeroen Cremer

Directeur

Werken bij Decura?

Wil jij ervoor zorgen dat zorgmedewerkers de juiste zorg kunnen geven? Zoek je een nieuwe uitdaging bij een kleinschalig zorgadministratiekantoor met hart voor de cliënt? Stuur dan jouw open sollicitatie. Laten we snel kennismaken!