Kom jij ons team versterken?

Ervaren e/o beginnend Medewerker Clientadministratie (Zorgadministratie)

Kom jij het team van Decura Cliënt Administratie voorzien van nieuwe impulsen? In verband met uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een ervaren en/of een beginnend medewerker Cliënt Administratie voor 24 tot 40 uur per week. Wil jij je verbinden aan een kleine organisatie, korte lijnen, alle ruimte voor eigen inbreng? Wil jij je verder ontwikkelen en een bijdrage leveren aan een leuk team? Vind je het leuk om soms lastige en complexe situaties op te lossen, met als resultaat een goede verbinding en relatie met onze klanten? Pak dan je kans en reageer!

Plaats
Rosmalen

Over Decura
Decura is vanuit haar DNA en passie een innovatieve dienstverlener binnen de zorg en ontzorgt veel kleinschalige zorgaanbieders op het gebied van advies, administratie, planning en controle en wet- en regelgeving.

In de kleinschalige zorg is de aandacht voor de cliënt als mens de basis. Zo staan ook wij als team Decura in verbinding en dicht bij onze klanten. Decura is dankzij haar jarenlange ervaring meer dan thuis in de wet en regelgeving met betrekking tot de WLZ, de WMO en JW. Wij zijn goed bekend met zowel de sectoren V&V, de VG en de GGZ.

Wat vinden wij belangrijk?

Wij vinden het belangrijk dat de rol van medewerker Cliënt Administratie uitdagend is, dat het jou, je collega’s en onze klanten verder helpt. Je bent onderdeel van een leuk klein team en hebt dus veel invloed op het werk en de sfeer met je collega’s. Op de cliëntadministratie adviseren en ondersteunen wij klanten in het primaire proces dat de geleverde zorg op de juiste manier geregistreerd en gedeclareerd wordt. Dagelijks lezen en verwerken we de zorgtoewijzingen vanuit de zorgkantoren en de gemeenten in via het berichtenverkeer. We werken daarbij met verschillende systemen, o.a. ONS. Daarnaast verwerken we de binnenkomende mutaties vanuit de locaties. Dit zijn inschrijvingen, uitschrijvingen, wijzigingen in zorg of planning en wijzigingen in de persoonsgegevens. Ook het opstellen van periodieke rapportages en managementinformatie behoort tot je werkzaamheden.

De visie en passie van Decura is om voor kleinere zorgorganisaties het verschil te maken. Zodat zij zicht kunnen richten op de zorg waarin zij sterk zijn en wij met onze  dienstverlening hen daarin optimaal te kunnen ondersteunen. Dit doen wij als Team Decura omdat wij in verbinding willen staan met onze klanten. Dat is de kracht van onze samenwerking met onze klanten.

Gezien de omvang en dynamiek van de organisatie willen wij ons team graag versterken met een ervaren collega die nauwkeurig en zelfstandig is.

Ben je nog wat minder ervaren, maar wil je je wel graag ontwikkelen op dit gebied? Dan helpen we je graag daarbij met de benodigde scholing, training en een goede begeleiding.  

Herken jij je in de voor ons belangrijke voorwaarden?

Wat vragen we van je?

Overige werkzaamheden

Wat hebben wij jou te bieden?

Word jij onze nieuwe collega?

Enthousiast geworden en is dit een baan die bij jou past? Indien je geïnteresseerd en aantoonbaar gekwalificeerd bent, willen wij je vragen te reageren, met toezending van jouw CV en motivatie. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk dinsdag 21 juni aanstaande.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met: Wendy Mulders, office manager Decura, via telefoonnummer 06-42608085.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 26/27

Parttime uren: 24-40 per week

Deadline sollicitaties: open

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime