Kom jij ons team versterken?

Medewerker cliëntadministratie

Neem jij de administratieve last bij onze klanten weg?

Bij Decura staan de kanjers in de kleinschalige zorg voorop. Met veel enthousiasme begeleiden we zorgorganisaties om echt efficiënter te kunnen werken. Dit doen we met een gezellig, energiek en zelfstandig team. Alles wat wij doen is erop gericht de zorgverleners optimaal te ondersteunen en zorgen dat ze zich helemaal kunnen richten op waar het allemaal om draait: zorg verlenen. Wij willen alles weten en begrijpen; of het nu gaat over de ontwikkeling in de IT, zorg markt of bij Decura zelf. Door deze aangeboren nieuwsgierigheid zijn we in staat om vanuit verschillende perspectieven te denken en te redeneren en om nieuwe ideeën te creëren.

Wij zijn op zoek naar een administratieve duizendpoot met hart voor de zorg die ons hierbij wil helpen.

Wat ga je doen?

Krijg jij geen stressvlekken van termen als cliëntregistratie, mutatiebeheer en declaraties? En heb jij een administratieve achtergrond, maar wil je meer dan alleen maar cijfertjes inkloppen? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Als medewerker cliëntadministratie neem jij letterlijk de administratieve taken van onze klanten over. Je zorgt dat het gehele proces rond de declaraties vormgegeven wordt, zodat zij er geen omkijken meer naar hebben. Of het nu gaat om de Wlz, de Wmo en de JW, jij weet wat je er mee aan moet! Je voert niet alleen maar klakkeloos uit, jij wilt weten wat erachter zit. Zorgorganisaties hoeven zich niet meer druk te maken over de volledigheid van declaraties en uitval. Je denkt proactief mee met de klant en je staat je mannetje. Jij weet de klant gerust te stellen en kunt snel schakelen bij problemen.

Wat we van je verwachten

Bij Decura staan mensen centraal. We vinden het daarom heel belangrijk dat je in ons team past en dat je je prettig voelt binnen onze informele bedrijfscultuur. Samen met je collega’s zorgen jullie voor tevreden klanten.

Wij zoeken een positivist, een harde werker en iemand die het leuk vindt om zich de soms ingewikkelde zorgdeclaraties eigen te maken. Je bent zelfstandig en behoudt overzicht, ook in drukke periodes. Administratieve handelingen zijn jou op het lijf geschreven, je voert ze gemakkelijk en precies uit. Je hebt minimaal een MBO+ werk- en denkniveau en een administratieve achtergrond. Daarnaast heb je de volgende persoonskenmerken:

 1. Je bent servicegericht en vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken;
 2. Je bent nauwkeurig en houdt van details;
 3. Je wilt jezelf altijd verbeteren;
 4. Je bent communicatief vaardig, in woord en geschrift.

Verder heb je kennis van de verschillende financieringsstromen in de zorg of al ervaring als medewerker cliëntadministratie.

Wat hebben wij je te bieden?

 • Een marktconform salaris
 • Reiskostenvergoeding
 • Bedrijfsfitness
 • Tegemoetkoming in pensioenvoorziening
 • 25 vakantiedagen. Als je belooft terug te komen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Regelmatig leuke teamactiviteiten, een maandelijkse lunch en dartpartijen met informele collega’s.
 • Een goede balans tussen werk en privé. (hybride werken)

Echt iets voor jou?

Heb je na het lezen van deze vacature zin om ons beter te leren kennen en ook om jezelf aan ons voor te stellen? Mail ons dan je motivatiebrief met CV.
info@decura.nl

Heb je nog vragen? Bel Wendy Mulders op telefoonnummer 06 – 42 60 80 85.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
Bedrijfsfeesten
Bedrijfsfitness
Dienstreizen vergoeding
Kerstpakket
Reiskostenvergoeding
Winstdeling
Vakantiegeld