Dit is Decura!

Dit jaar viert Decura haar 10-jarig bestaan. Dat is een mijlpaal om even bij stil te staan. En tegelijkertijd ook hét moment om eens goed naar onze eigen organisatie te kijken. Wie zijn we? Wat doen we?  En wat kunnen wij voor zorgorganisaties betekenen? Nu en in de toekomst.

Nieuwe website en logo
Om onze identiteit zichtbaar te maken, presenteren we met trots ons nieuwe logo en onze nieuwe website. Wij zijn Decura en wij ontzorgen zorgprofessionals. Meer weten over wat wij doen? Zodat we samen nieuwe verbindingen kunnen leggen? Neem dan contact met ons op!

Niets zo veranderlijk als de zorgwereld
Geen enkele wereld is zo veranderlijk als de wet- en regelgeving van de zorg. De systemen waarin we werken om onze zorg te verantwoorden vragen van u, als zorgaanbieder, continue aanpassing en flexibiliteit. Soms geeft dit interessante inzichten en stelt het u in staat een extra dimensie aan de zorg toe te voegen. Vaak geeft het ook frustratie en ergernis. Meer regels voor dezelfde zorg, meer bureaucratie, met vooral de vraag: hoe pas ik dit toe of wat betekent dit voor mijn organisatie? De afgelopen tien jaar hebben wij hierin onze kracht laten zien: door het dialoog aan te gaan, relaties mee te nemen en ontzorgen. Zo komt u tot de kern van uw werk: zorg voor uw cliënten.

Maak kennis met ons team
Om ons klaar te maken voor de toekomst, hebben wij ons team versterkt. Op onze nieuwe website kunt u kennis maken met onze vakmensen. Wat we blijven doen is ons inzetten voor onze relaties. Dit doen we door een intensieve verbinding en samenwerking. Door onze relaties, kennis en ervaring, kunnen wij met u meedenken in oplossingen die voelen als maatwerk. Onze systemen en oplossingen zijn aan de ene kant ingericht volgens de wet en regelgeving en houden aan de andere kant de bureaucratie zo vriendelijk en laag mogelijk. Zo ontzorgen wij u!

Klaar voor de toekomst
We staan in de zorg voor een grote uitdaging. Er zal meer en meer zorg nodig zijn, maar middelen en mensen raken uitgeput. Daarom blijven we met onze relaties en stakeholders het dialoog aangaan over de “bedoeling” van ons vak. Voor de verbinding met de zorg, de zorgvragers en de mensen op de werkvloer. De afstand tot het systeem, stakeholders en andere belanghebbenden brengen we dichter bij elkaar om de uitdaging die voor ons ligt te realiseren. Zo dragen we bij aan de zorg van de toekomst.

Als Decura ontzorgen wij u met onze dienstverlening, producten en maatwerkoplossingen, zodat u zorgeloos kunt blijven werken in de mooie zorgsector. Daar worden we allemaal beter van!

Jeroen Cremer

Creatief eigenaar

Decura

Bekijk meer!

Inspiratiedag bij Zorgboerderij de Wettering

Inspiratiedag bij Zorgboerderij de Wettering

Decura staat aan het begin van een nieuw en fris decennia. De opgedane kennis en ervaring in de eerste tien…
Dit is Decura!

Dit is Decura!

Dit jaar viert Decura haar 10-jarig bestaan. Dat is een mijlpaal om even bij stil te staan. En tegelijkertijd ook…

Wij staan u te woord!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij kijken graag met u mee!