KLantervaringen

De Witte Hoeve

Frida Janssen, bestuurder

De Witte Hoeve maakt graag gebruik van de diensten van Decura, omdat simpel weg ont zorgt zoals de naam zelf al zegt.

De mensen achter Decura weten wat ze doen en begrijpen de visie achter ons bedrijf, ze zijn gemotiveerd en helpen daar waar nodig.

Website : www.zbdewittehoeve.nl

Samenwerkende Zorgboeren Zuid

Maurice van Valkenburg, directeur-bestuurder

Decura heeft laten zien dat zij, naast hun kennis van regel- en wetgeving omtrent de WLZ, WMO en de jeugdwet, in staat te zijn om een stevig fundament te storten voor een nieuwe organisatie. Mede hierdoor heeft SZZ zich als nieuwe organisatie adequaat kunnen profileren en vooral kunnen groeien.

Website : www.zorgboerenzuid.nl

De Karmel Wonen en Dagbesteding B.V.

Thea Holtman, directeur-bestuurder

De Karmel Wonen en Dagbesteding B.V. is een groeiende en ontwikkelingsgerichte organisatie voor ondersteuning en behandeling aan mensen met een (licht) verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek Het advies en de ondersteuning van Decura op financieel-, strategisch en -beleidsniveau sluit naadloos aan bij zowel de snelle ontwikkelingen in zorgland als de groeiende organisatie en dat alles met inzicht in en hart voor de zorg!

Website : www.dekarmel.nl

Freeway Zorg

Peter Sluijk, directeur Freeway Zorg

Freeway Zorg is zeer tevreden met Decura. Dienstverlening staat hoog in de vaandel bij hen. Daarnaast hebben ze kennis van zaken. Zijn altijd op zoek naar oplossingen en weten hoe ze de zaken moeten aanpakken. Vriendelijk, doortastend en meegaand. Het is erg fijn om deze ondersteuning te krijgen dat is voor ons een grote zorg minder.

Website : www.freewayzorg.nl

De 4 Jaargetijden

Astrid Tulleners, bestuurder

Binnen de vier jaargetijden bieden we zorg aan de mens, het mens zijn vasthouden en verstevigen is een doel op zich binnen alle wet en regelgeving, om maar te niet te spreken van declaraties, formulieren en ingewikkelde gesprekken met het zorgkantoor.

Zonder Decura waren we nooit zo ver gekomen, kennis en een persoonlijke benadering is wat wij zo waarderen; ook en juist de mens voorop! 

Website : www.zorgboerderijde4jaargetijden.nl
Copyright © 2019 Decura B.V.
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk